Glas plaatsen in Hengelo

Laat u een nieuwbouw woning bouwen, maar weet u nog niet precies welke glassoort u het liefst wilt laten plaatsen? Of bent u voor uw aanbouw nog op zoek naar een specialist die uw glas kan plaatsen? In Hengelo en omgeving plaatsen onze ervaren glaszetters al jaren alle soorten beglazing. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type glas bij welke woonsituatie past.  Of u nu op zoek bent naar brandwerend glas of juist dubbel glas wilt laten plaatsen. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat uw glas op een vakkundige wijze geplaatst wordt.

Nauwkeurige werkwijze

Glas is een gevaarlijk en kwetsbaar materiaal. Als het breekt ontstaan er scherven en scherpe punten waar u zich aan kunt bezeren. Ga voor zekerheid en laat het glas van uw woning of bedrijfspand plaatsen door een ervaren glaszetter. Als u onze glaszetters inschakelt weet u zeker dat uw raam goed wordt ingemeten, alle naden en kozijnen netjes worden afgewerkt en uw beglazing perfect past.

Eerlijk advies

Twijfelt u over het type glas dat u wilt laten plaatsen? Ook dan zit u bij ons goed. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en noteren we uw budget. Aan de hand daarvan maken we een passende offerte en hopen we op een prettige samenwerking. Echter is de keuze om met ons in zee te gaan uiteindelijk aan u.