Glas vervangen in Hengelo

Heeft u het gevoel dat er tocht door uw ramen komt? Of moet u de thermostaat steeds hoger zetten, omdat het maar niet warm in uw woning wordt? Grote kans dat uw beglazing toe is aan vervanging. In de regio Hengelo vervangen onze glaszetters al jaren alle soorten glas. Voordat wij al uw beglazing vervangen komen we eerst bij u langs om uw ramen te inspecteren. Aan de hand van een inspectie rapport maken we een passende offerte voor u. U kunt zelf kiezen of u bijvoorbeeld alleen de ramen van de benedenverdieping wilt laten vervangen of juist in al uw ramen nieuw energiezuinig glas wilt laten plaatsen.

Bespaar op uw stookkosten

Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd. Maar stel dat u nog in een woning woont die beschikt over enkel glas? Laat u dan eens voorzien van extra informatie door een van onze adviseurs. Wij brengen voor u in kaart hoeveel energie u zou kunnen besparen als u uw huidige glas laat vervangen door bijvoorbeeld isolatieglas. Let maar op als u uw glas laat vervangen dat u tijdens de koude wintermaanden de thermostaat lang niet zo hoog als eerst hoeft te zetten.

Wilt u direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of voor een inspectie van uw beglazing? Maak dan een afspraak. Wij helpen u graag verder met alles op het gebied van glas.