Glasherstel in Enschede

Al jaren verrichten wij werkzaamheden op het gebied van beglazing. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe vervelend het is als u te maken heeft met een kapotte ruit. Om u vakkundig en snel van dienst te zijn staan wij in de hele regio Hengelo met onze breed uitgeruste servicewagens voor u klaar om glasherstel uit te voeren. In de meeste gevallen is de reparatie van glas niet mogelijk, maar dat maakt het voor ons niet onmogelijk om met een passende oplossing te komen. Wij zijn specialist in het vervangen en plaatsen van glas en zorgen ervoor dat uw ruit er na afloop weer als nieuw uitziet.

Veilig herstel van uw glas

Tijdens het glasherstel staat de veiligheid van u, maar ook van onze glaszetter voorop. Daarom werken wij tijdens glasreparaties altijd op een veilige manier, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ons bedrijf heeft niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar ook klantvriendelijkheid en efficiëntie.

Heeft u schade aan uw glas in Hengelo of omgeving en wilt u dit direct laten repareren? Schakel vandaag nog onze glaszetter in. Wij verhelpen alle schade en zijn in het geval van nood binnen 30 minuten bij u voor ruitreparatie.